Προφίλ

Η Logic E Solutions Ε.Ε. (διεύθυνση ηλεκτρονικού καταστήματος www.logicsolutions.gr) είναι ετερόρρυθμη εταιρεία με έδρα την Νέα Σμύρνη και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στο χώρο του εμπορίου ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ειδικεύεται στα προϊόντα Apple με δικές της ανεξάρτητες εισαγωγές από διανομείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις περιφερειακές συσκευές τους και τις υπηρεσίες εγκατάστασης και υποστήριξής τους. Επίσης καλύπτει τον τομέα των αναβαθμίσεων καθώς και των επισκευών.

Σκοπός της είναι να καλύψει το κενό που υπάρχει στην Ελληνική αγορά από εξειδικευμένα προϊόντα και υποστήριξη στους υπολογιστές Apple Macintosh. Ερευνά την παγκόσμια αγορά με σκοπό να βρει και να διαθέσει τις καλύτερες μάρκες περιφερειακών στις καλύτερες τιμές. Ήδη συνεργάζεται με κατασκευαστές προϊόντων και μεταπωλητές από την Ευρώπη, Αμερική και Ασία.

Προσφέρει μεγάλη γκάμα από επιλεγμένα προϊόντα, περιφερειακές συσκευές και αξεσουάρ γύρω από τους υπολογιστές γενικότερα και επικεντρώνεται στην πλατφόρμα των Apple Macintosh. Επίσης παρέχει υποστήριξη στην εγκατάσταση και παραμετροποίηση των υπολογιστών και των περιφερειακών, θέση σε λειτουργία και εκμάθηση των βασικών λειτουργιών των υπολογιστών Macintosh και του λειτουργικού τους συστήματος Mac OS X.


Logic E Solutions Ε.Ε.

Εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών συστημάτων.
Υπηρεσίες Εγκατάστασης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και περιφερειακού εξοπλισμού.
Υπηρεσίες Υποστήριξης για Τεχνολογίες της Πληροφορίας.
Υπηρεσίες Παροχής Συμβουλών για Θέματα Συστημάτων και Λογισμικού.

Υπηρεσίες Αναβάθμισης και Επισκευής Η/Υ

Θαλή Μιλήσιου 10, Νέα Σμύρνη

Τ.Κ. 17122, Αττική

ΑΦΜ: 801038991

ΔΟΥ: Ν. Σμύρνης

ΑΡ. ΓΕΜΗ: 147585301000

Τηλέφωνο επικοινωνίας: (+30) 213 0318676

email: sales@logicsolutions.gr


Πιστοποιήσεις Apple Χρήστου Μενδρινού:

Ενημέρωση σε σχέση με τον COVID-19

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Η εταιρεία μας στα πλαίσια περιορισμού της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού εφαρμόζει τις ακόλουθες τροποποιήσεις στην λειτουργία της: α) H έδρα της εταιρείας δεν θα είναι επισκέψιμη από πελάτες για παραλαβές παραγγελιών. β) Παραδόσεις ή επιστροφές εμπορευμάτων θα γίνονται μόνο μέσω εταιρείας courier και όχι στην έδρα της εταιρείας. γ) Παρακαλούμε να εκτελείτε τις πληρωμές σας μόνο ηλεκτρονικά και όχι με μετρητά. Εμείς θα συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε απαντώντας στα email σας το ταχύτερο δυνατόν (προτεραιότητα στο sales@logicsolutions.gr). **Σημ. για κινητές συσκευές: σε περίπτωση που το παρόν μήνυμα δεν εμφανίζει στην πάνω δεξιά γωνία του ένα κόκκινο κύκλο με Χ για κλείσιμο του παραθύρου του, παρακαλούμε δοκιμάστε να μικρύνετε τα γράμματα ή το ζουμ στη συσκευή σας.

Επάνω
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing