Τρόποι Πληρωμής

Γενικοί όροι.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου Ν.4172/2013:

Tιμολόγιο πώλησης αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδεται για πώληση αγαθών, λογισμικού ή παροχή υπηρεσιών σε επιτηδευματίες, εξοφλείται με αποδεδειγμένη τραπεζική συναλλαγή (έμβασμα μέσω τραπέζης ή πιστωτική κάρτα).
Απόδειξη λιανικής πώλησης αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδεται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλείται μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και δεν επιτρέπεται η εξόφληση με μετρητά.

Τα ανωτέρω ποσά είναι καθαρά (προ φόρου).


Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

1- Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Logic E Solutions E.E.

  • Τράπεζα Πειραιώς: IBAN: GR6901720420005042093422964
  • Τράπεζα Alpha Bank: IBAN: GR7201403940394002320000275

Επισημαίνουμε ότι στις διατραπεζικές συναλλαγές (όταν η τράπεζα του καταθέτη είναι διαφορετική από εκείνη του δικαιούχου) πιθανόν να ισχύουν πρόσθετες προμήθειες. Αυτές οι προμήθειες βαρύνουν τον Πελάτη.

Παρακαλούμε να ενημερώνετε το τμήμα Λογιστηρίου μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσής σας για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας και την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας. Καλέστε στο 213 0318676 ή στείλτε αντίγραφο του καταθετήριου της Τραπέζης στο office@logicsolutions.gr


2- Με αντικαταβολή στην εταιρεία Κούριερ κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. Η αποστολή της παραγγελίας και η είσπραξη γίνεται από την εταιρεία Speed Couriers και τους ανά την Ελλάδα συνεργάτες της.

Η επιβάρυνση για πληρωμή μέσω αντικαταβολής ανέρχεται σε 3,00 € (με τον ΦΠΑ) για όλες τις περιοχές. Η επιβάρυνση αυτή είναι επιπλέον των εξόδων αποστολής.

Mε αντικαταβολή μπορούν να πληρωθούν μόνο ποσά έως 500,00 ευρώ. 


3- Με πιστωτική κάρτα. Για την πραγματοποίηση της πληρωμής σας, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον Paycenter της Τραπέζης Πειραιώς όπου δηλώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας και συντελείται η πληρωμή. Στον δικό μας ιστότοπο, δεν εισάγονται, διατηρούνται ούτε φαίνονται καθ' οιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας ή άλλα στοιχεία διαπιστευτηρίων (usernames / passwords). Οι συναλλαγές εγγυώνται από την VISA και την MasterCard. Πατήστε στα παρακάτω εικονίδια για περισσότερες πληροφορίες.


Όλες οι αναγραφόμενες τιμές προϊόντων είναι σε Ευρώ και περιλαμβάνουν 24% Φ.Π.Α.


Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.

Ενημέρωση σε σχέση με τον COVID-19

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Η εταιρεία μας στα πλαίσια περιορισμού της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού εφαρμόζει τις ακόλουθες τροποποιήσεις στην λειτουργία της: α) H έδρα της εταιρείας δεν θα είναι επισκέψιμη από πελάτες για παραλαβές παραγγελιών. β) Παραδόσεις ή επιστροφές εμπορευμάτων θα γίνονται μόνο μέσω εταιρείας courier και όχι στην έδρα της εταιρείας. γ) Παρακαλούμε να εκτελείτε τις πληρωμές σας μόνο ηλεκτρονικά και όχι με μετρητά. Εμείς θα συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε απαντώντας στα email σας το ταχύτερο δυνατόν (προτεραιότητα στο sales@logicsolutions.gr). **Σημ. για κινητές συσκευές: σε περίπτωση που το παρόν μήνυμα δεν εμφανίζει στην πάνω δεξιά γωνία του ένα κόκκινο κύκλο με Χ για κλείσιμο του παραθύρου του, παρακαλούμε δοκιμάστε να μικρύνετε τα γράμματα ή το ζουμ στη συσκευή σας.

Επάνω
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing