Προϊόντα για Apple Macintosh

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Logic E Solutions EE, εκτός από τα συνήθη προϊόντα και περιφερειακά για υπολογιστές, θα βρείτε και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών κατασκευασμένα ειδικά για υπολογιστές Apple Macintosh. Μερικές από αυτές τις εταιρείες είναι:

OWC

H Αμερικανική εταιρεία Other World Computing φημίζεται για τα εξαιρετικά της προϊόντα. Παράγει μεγάλη γκάμα προϊόντων και συνεχίζει να κατασκευάζει ειδικά προϊόντα για τους Mac, όχι μόνο τους σύγχρονους αλλά και τους παλαιούς.

Θα βρείτε: σκληρούς δίσκους, μνήμες, συστήματα αποθήκευσης, βάσεις προσθήκης επιπλέον δίσκων, οδηγούς εγγραφής Blu-ray, εξωτερικούς δίσκους και πολλά άλλα.

Επίσης θα βρείτε προϊόντα των εταιρειών:

Akitio, Sonnet, NewerTech, Stardom, LMP, Dinic, DeLock, Lintes κ.α.

Αν κάποιο προϊόν που αναζητάτε δεν βρίσκεται στο κατάστημά μας, μπορείτε να μας το ζητήσετε τηλεφωνικά και θα το αναζητήσουμε στους προμηθευτές μας.

Χρησιμοποιήστε το μενού αναζήτησης προϊόντων με βάση το μοντέλο του Mac σας (το μενού αυτό βρίσκεται στη δεξιά πλευρά σε κάθε σελίδας) και βρείτε όλα τα προϊόντα που είναι συμβατά με αυτό.

Ενημέρωση σε σχέση με τον COVID-19

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Η εταιρεία μας στα πλαίσια περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού θα εφαρμόσει από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 τις ακόλουθες τροποποιήσεις στην λειτουργία της :α) H έδρα της εταιρείας δεν θα είναι επισκέψιμη από πελάτες για παραλαβές παραγγελιών ή επιστροφές εμπορευμάτων. β) Παραδόσεις εμπορευμάτων θα γίνονται μόνο μέσω εταιρείας courier και όχι στην την έδρα της εταιρείας. γ) Παρακαλούμε να εκτελείτε τις πληρωμές σας μόνο ηλεκτρονικά και όχι με μετρητά. Εμείς θα συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε απαντώντας στα email σας το ταχύτερο δυνατόν (προτεραιότητα στο sales@logicsolutions.gr). Σημ. για κινητές συσκευές: σε περίπτωση που το παρόν μήνυμα δεν εμφανίζει στην πάνω δεξιά γωνία του ένα κόκκινο κύκλο με Χ για κλείσιμο του παραθύρου του, παρακαλούμε δοκιμάστε να μικρύνετε τα γράμματα ή το ζουμ στη συσκευή σας.

Επάνω
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing